[./SpecimenT]


#IndonesianPeople





AKU RAISO LALI,UDAN GRIMIS SING DADI SAKSI
DURUNG SEMPET TAK RABENI,JANJIMU WES TOK BLENJANI . KOWE TAU NING URIPKU TANSAH ONO NING ATIKU
RA BAKAL LUNTUR SAK DURUNGE JANUR KUNING MELENGKUNG .OPO KOWE RA KELINGAN,BIYEN MLAKU BEBARENGAN
IBARAT LANGIT KARO REMBULAN,TRESNOKU RA BAKAL ILANG...SAYANG.....








[GREETZ]

IndoXploit - GARUDA SECURITY HACKER - BAHARI TROUBLE MAKER - INDONESIA DEFACER TERSAKITI TEAM - INDONESIA CODE PARTY
DARK PINUS SQUAD - MOSLEM CYBER TEAM - 99SYNDICATE - LAmongan Xploiters - OBSIDIAN CYBER TEAM
BABY CYBER TEAM - COWOK TERSAKITI TEAM - ANONNYMOUS CYBER TEAM
AND YOU